Sveriges största Gåvokort är Leif Mannerströms Gåvokort. Det innehåller massvis med köksutrustning med utmärkt kvalité och standard. “Det är ju jag som har gjort den” – som Mannerström själv skulle ha sagt.

Vem skulle bli glad av detta Gåvokort?Image result for Det populäraste Gåvokortet? Mannerströms köksutrustning.

Det absolut bästa med Leif Mannerströms Gåvokort, är att det är varierande, kvalitativt och passar de allra flesta. Då alla äter, lagar alla även mat.

Kanske så kan det vara orsaken för en anställds nya intresse för matlagning? Sveriges största Gåvokort är störst av en anledning.

Köksutrustning är det mest basala en människa behöver i sin lägenhet eller villa. Må det vara en kastrull, en visp eller en bunke. Det finns alltid något som saknas, önskas eller behövs.

En sak som gör Leif Mannerströms Gåvokort optimalt för ett helt kontor, är att även den mest inbitne matlagaren ständigt är på jakt efter nya redskap. En mandolin? Ballongvisp?

Kanske så har du en kund som precis flyttat från en annan stad, som saknar det mest simpla som en stekpanna. Det kan helt enkelt inte gå fel med Sveriges populäraste Gåvokort!

Fortsätt på samma bana

Du kanske redan givit bort Gåvokort med annat innehåll tidigare år, eller tidigare på året. Om du exempelvis gett bort ett kort med utrustning för jakt – kan du fortsätta på samma bana genom att ge bort Leif Mannerströms Gåvokort.

Efter en jakt-runda i skogen återvänder en av dina anställda hem med ett nyfällt byte. Vad skulle passa bättre än nya och kvalitativa köksredskap?

Genom att köpa Gåvokort som tangerar varandra visar du att du minns tidigare högtider och gåvor du givit bort. Du visar att du minns dina anställda som individer.

Tänk dig vilka nöjda anställda du kommer ha, när du ger bort ett eftertraktat nytt Gåvokort innehållande sprillans ny köksutrustning skapad av självaste Leif Mannerström. Kortet presterar lika bra året om, oavsett säsong, högtid eller mottagande person!