En pläd gör ingen nytta på sommaren och jägarutrustning passar bäst på vinterhalvåret. Välj Gåvokortets innehåll efter säsong, så att det kommer till användning. När sommarledigheterna kommer igång kanske snygga sportkläder från Craft passar som bäst?Image result for Välj Gåvokort efter säsong

Du skulle aldrig ge bort en vinterjacka till din partner när det är sommar ute, så varför skulle du ge ett Gåvokort med liknande innehåll till dina kunder eller anställda?

Vissa Gåvokort fungerar året om, såsom köksprodukter. Men det är värt att lägga manken till när du väl kommit fram till att ge bort något till kunder och anställda.

Snygga, trendiga och funktionella sportkläder från Craft kan fungera året om. Ett sådant Gåvokort passar de flesta på kontoret.

Gåvokortet har en stor bredd

Någon kanske nyttjar kortet genom att köpa underställ till den årliga skidsemestern? En annan kanske köper löparbyxor till sommarledighetens viktnedgångsprojekt.

Jaktsäsongen brukar oftast vara från Augusti till Februari. Så det är fördelaktigt när du ger bort ett Gåvokort i julklapp till dina kunder och anställda innehållande jägarutrustning – för den som är intresserad!

Säsongsbetingade Gåvokort ger ett löfte om ett användbart innehåll. Du kan till och med planera i förväg att köpa ett kort för julen och ett för sommaren.

Eller varför inte i Oktober, när hösten är som vackrast för att stanna inne och laga mat? Var omtänksam nog att ligga ett steg före, för att skapa en sann, gemenskaplig och trygg atmosfär på arbetsplatsen.

Dina anställda kommer tacka dig för din oväntade gest och ge tillbaka i dubbelt så hårt arbete, och kanske i en gåva tillbaka? Men inget kan slå dina unika och genomtänkta Gåvokort!

Vem vet, kanske så ger du bort ett Gåvokort per säsong? Låt dina anställda ha något att se fram emot, visa vilken slags ledare du är och hur du värdesätter kompetenta arbetare. Beställ ett flertal Gåvokort idag, du har inget att förlora!

Till privatpersoner?

Vill ni ha vanliga presentkort? Besök Gogift.com. De har det mesta för privatpersoner.

Men önskas gåvokort/presentkort till företag är det bäst att handla via någon hemsida som är specifikt för företagskunder.