Du spenderar majoriteten av dina vakna tid på jobbet. Där kommer du i nära kontakt med din omgivning – det vill säga dina kunder och anställda. Skulle det inte kännas bra att visa din tacksamhet? Ett gåvokort visar att du värdesätter deras arbete utan att bli för påflugen.

PRIS OCH BESTÄLLNINGImage result for PRIS OCH BESTÄLLNING

Vi vill möjliggöra en enkel men genomtänkt gest genom en strukturerad och lättillgänglig hemsida. Ett gåvokort från oss garanterar dig nöjda kunder och anställda, och allt till rimliga priser.

När du bestämt dig för att visa uppskattning på kontoret ska du kunna genomföra idén utan att hindras av tidsbrist, energibrist eller budgetbrist. Beställning görs smidigt med några knapptryck. Om du är osäker på vilket gåvokort du ska välja erbjuds kompetensbaserad hjälp!

GÅVOKORT MED JÄGARFOKUS

På din arbetsplats finns det säkerligen många som intresserar sig för jakt i dess olika former. Kanske så pratas det runt kaffemaskinen om helgens jakt-bravader?

Eller så råkar du höra en konversation om hur man tillagar älg. Huvudsaken är att vi erbjuder ett flertal olika Gåvokort som har produkter för jägaren, oavsett vilken del av processen som personen intresserar sig för.

Om du vet med dig att din kund gillar att jaga i skogen med sina favoritvapen, så finns det Gåvokort för rengöringsprodukter av vapen. En annan kanske hellre vill ta hem köttet och laga en god gryta? Fokusera på köksprodukter. Även för den som hellre fiskar finns det Gåvokort, massvis med produkter för en maximerad fisketur!

Kanske så är du själv intresserad av jakt? Köp Gåvokort för hela kontoret med jägarprodukter och föreslå en gemensam jakt-runda för att komma varandra närmare.

Eller så kan du köpa ett jägarbaserat kort till din kund och föreslå en jakt-runda bara ni två, om du känner att en stadigare kontakt måste knytas för ett mer gynnsamt samarbete på arbetsplatsen.

Vi erbjuder Gåvokort för alla intressen och hobbies – när du känner att det är läge för visad tacksamhet!