Det är viktigt att Gåvokortet fyller en funktion. Man brukar säga att det är tanken som räknas, men när det kommer till Gåvokort har du chansen att ge något som kommer till användning.

Det gör ingen nytta att köpa ett Gåvokort laddat med sportprodukter om personen i fråga hellre står i köket och lagar mat. Om din kund gillar att jaga kan du ge bort ett Gåvokort med städprylar för att rengöra vapen!

Tänk till innan du slår tillImage result for Se till att Gåvokortet kommer till användning

När du kommit på den briljanta idén att ge bort ett Gåvokort, så är det fördelaktigt att vara ute i god tid.

Avsett lite arbetstid för att tänka i genom vad som skulle passa just dina anställda. Om du väljer det första bästa riskerar du att personen i fråga känner sig förvirrad.

Din initiala tanke om att visa uppskattning omvandlas då till ett tecken på ouppmärksamhet. Se till att tänka till innan du slår till.

Men var inte orolig om du fortfarande fumlar i mörkret angående vilket Gåvokort som passar er bäst – låt våra kompetenta leverantörer erbjuda sin expertis och hjälpa dig på vägen. Genom en snabb analys kommer de komma fram till det rätta för dig.

Låt gåvokortet fungera som en relationsbyggare

Kanske är du på väg att landa ett stor projekt, eller så har du precis avslutat ett? Poängen är att du ska visa kunden att du är glad över ert samarbete och att du har varit observant på deras intressen.

På kontoret kan det vara viktigt för de anställda att känna sig sedda och uppskattade – även de behöver en uppmuntran till att fortsätta sitt effektiva och pålitliga arbete.

Ett Gåvokort innehållande produkter för just dina kunder och dina anställda fungerar som en relationsbyggare och skapar ett starkare band. Och vi alla vet att en stark gemenskap, ett starkt band och en lyhörd chef eller ägargrupp skapar pålitliga och ihärdiga anställda!