New Wave’s Joyful Giftcard är fyllt med varumärken för olika ändamål. Det är det perfekta Gåvokortet för ditt kontor och dina anställda, när julen närmar sig. Låt dem välja själva vad de vill ha, istället för att låta ännu ett års julklappar hamna i förvaring!

Vilka varumärken ingår?Image result for Joyful Giftcard

Några varumärken som ingår I Joyful Giftcard är:

  • Orreforst Kosta boda (Stilrent och kvalitativt glasbruk)
  • Sagaform (Prisvärda och väldesignade presenter)
  • Seger (Kvalitativa strumpor och mössor för vardagligt bruk eller sportbruk)
  • Projob (Sköna och funktionella arbetskläder)

Alltså en hel uppsjö av olika kategorier, där mottagaren själv bestämmer vad den vill få hem.

Med Kosta Boda kan dina anställda lösa in sina Gåvokort och få hem vackra ljusstakar eller stilrena och stilsäkra glas. Eller varför inte beställa en skaldjurknäckare från Sagaform inför kräftskivan?New wave’s Joyful Giftcard är det perfekta Gåvokortet för dig att ge dina kunder eller anställda.

En sak som är säker är att Gåvokortet kommer till användning, och det är väl det viktigaste? Alla kommer hitta något de vill ha eller behöver.

Ett Gåvokort från Joyful Giftcard är alldeles ypperligt om du inte fått chansen att knyta nära band till dina anställda. Du kanske är osäker på vad deras specialintressen är och vad de gör på sin fritid, men vill inte låta ett års arbete gå utan tydlig uppskattning. Med det här kortet garanterar du att visa den på ett smakfullt och taktfullt sätt!

Varför Joyful Giftcard?

Förutom det ovannämnda så är en fantastisk bonus med ett Gåvokort från Joyful giftcard att de är i ett unikt samarbete med Human Bridge. Mottagarna för Gåvokortet kan själva välja att ge bort sitt innehåll för välgörenhet! Lakan, kläder och handdukar skickas till Human Bridge för att sedan passera vidare till behövande barn och vuxna på flykt.

Ett Joyful Giftcard är den bästa möjliga julklappen för dina anställda – något som kommer till nytta och ger valmöjligheter.