När julen närmar sig vill du självklart fånga dina anställdas uppmärksamhet genom att ge bort varsitt Gåvokort. Visa att du bryr dig! Genom att välja ett unikt Gåvokort som har betydelse för mottagaren – maximerar du effekten.

Du själv skulle inte vilja ta emot en ogenomtänkt gåva, så varför skulle dina anställda vilja det? När du ger bort ett Gåvokort ger du bort en valmöjlighet.

Välj något unikt

Se till att du väljer något unikt och intressant för mottagaren att få. Din hårt arbetande anställda blir kanske inte jättenöjd om de får vapenrengöring om personen i fråga är pacifist.

Var lyhörd när du väljer innehållet på ditt Gåvokort, så innehållet tangerar mottagaren. Ge dina kunder eller anställda något som de inte kommer få av sin familj. Se till att Gåvokortet symboliserar din lyhördhet och uppskattning.

Ett Gåvokort i sig är en väldigt unik present att ge, då det garanterat kommer till nytta hos mottagaren. Du kanske har köpt ett Gåvokort med glasbruk, då kan mottagaren själv bestämma hur den nyttjar kortet och faktiskt får något den vill ha eller behöver!

Maximera effekten

När du kommit på tanken att ge ett Gåvokort, och när du också kommit på tanken att du vill ge något unikt – fokusera då på att maximera effekten!

Ge bort ett Gåvokort som innehåller användbara produkter för mottagaren. En sak du kan funderar över är vad du vill uppnå. Är det att dina anställda känner sig sedda? Eller är det mer ett formellt måste? Syftet med dina Gåvokort avgör innehållets betydelse och hur mycket energi och tid du ska lägga på att välja rätt.

Om du känner att en av dina kunder känner sig negligerade i dina allt för många arbetsuppgifter – kan det vara värt att tänka till ordentligt. Gåvokortet blir som ett tack för tålamodet och ett löfte om att prestera bättre.