När du kommit fram till att Gåvokort är den rätta presenten att ge till dina kunder och anställda, så återstår det en detalj: Vad ska Gåvokortet innehålla? Valmöjligheterna är många. Kanske så väljer du ett säkert kort och ger bort köksprodukter via TINGS från Leif Mannerström eller så ger du bort sportkläder från Craft via Joyful Giftcard – om du har ett gäng träningsfanatiker på kontoret.

GÅVOKORTET MED OÄNDLIGA VALMÖJLIGHETERImage result for GÅVOKORTET MED OÄNDLIGA VALMÖJLIGHETER

Oavsett arbetsplats så kan vi garantera att ett Gåvokort generar nöjda anställda. Ni kan vara en ung, innovativ och nystartad arbetsplats och du vill skapa en gemenskaplig atmosfär där du visar din uppskattning i uppstartsperioden.

Eller så är ni ett äldre kontor där ni arbetat sida vid sida i många år – och du vill ge bort din tacksamhet när julen nalkas. Ett Gåvokort passar alla åldrar, arbetsplatser och intressen.

Kanske så vill du garantera dina kunder och anställda en härlig ledighet och ger bort ett Gåvokort fyllt med utrustning för fiske och jakt. Som chef, ägare eller samarbetspartner är det viktigt att visa tacksamhet och uppskattning.

Genom ett Gåvokort berättar du att dina anställda, dina kunder och dina samarbetspartners förtjänar att slappna av. Kanske är det slutet på en lång tid tillsammans, kanske är det början på ett nytt projekt? Oavsett presenterar vi oändliga valmöjligheter för just dina Gåvokort.

FLERA AV SAMMA – ELLER EN TILL VARJE?

Du avgör själv om du vill göra det enkelt för dig och ge bort Gåvokort med samma innehåll – eller om du vill ge bort individuella kort. Du kanske rent av bara behöver ett kort, eller så är du i behov av ett femtiotal? Vi fixar det.

Vi har oändliga valmöjligheter för alla intressen. Kanske så köper du Gåvokort för sportklädsel och föreslår att ni börjar jogga gemensamt på lunchen?. Eller så vill du ge bort Gåvokort för köksprodukter, så att de kan spendera tid med sin familj i köket under ledigheten.